MónTerrassa
El departament de Territori no s’oblida de Josep Rull
  • CA
La cara de Josep Rull, ben visible des de fora del departament | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El Departament de Territori i Sostenibilitat, ubicat a l’avinguda Josep Tarradellas de Barcelona, manté ben viu el record de Josep Rull. Bona mostra és que dins de l’edifici es poden veure imatges i muntatges amb la cara del polític de Terrassa, actualment empresonat a Lledoners.

Els treballadors de Territori (molt actius a les xarxes socials a través del perfil @ADIC_TES, on tenen diversos tuits en record de Rull i de protestes pel seu empresonament) tenen també una taula amb un comptador amb els dies en què el seu conseller ha estat empresonat i amb papers amb les noves adreces, després del seu trasllat des d’Estremera.

Les imatges dels presos i exiliats, amb el comptador, es poden veure a Territori | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’egarenc va ser destituït pel govern espanyol arran de l’aplicació del 155. Després de declarar a l’Audiència Nacional el 2 de novembre, Rull, juntament amb altres membres del govern destituït més, va ser empresonat preventivament –acusat de rebel·lió i malversació- i posat en llibertat poc més d’un mes després. Va concórrer a les eleccions en la candidatura de Junts per Catalunya i va ser elegit diputat. El 23 de març, però, el magistrat del Tribunal Suprem va ordenar novament el seu ingrés a la presó d’Estremera de forma preventiva, acusant-lo de rebel·lió.

Una urna per recaptar diners per als familiars dels presos amb segells amb la cara de Josep Rull | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Durant la passada legislatura, Rull va participar com a conseller del govern de Carles Puigdemont en el trajecte inaugural de la Línia 9 del metro que connecta la ciutat de Barcelona amb l’aeroport. Pendents van quedar, però, les obres del ramal de la Zona Franca. Com a conseller, una de les apostes de Rull ha estat la implantació de la vinyeta -un sistema de pagament anual que pretenia substituir els actuals peatges.

Interior del departament de Territori | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LA PERIFÈRIA a agost 20, 2018 | 13:58
    LA PERIFÈRIA agost 20, 2018 | 13:58
    Vosaltres no creieu que no es pot utilitzar les institucions públiques per fer política, reivindicacions per molt legítimes que siguin. La neutralitat és sagrada, per una raó, no podem criticar a la resta si creueu que hi ha utilització com per exemple de la justícia, i utilitzar les conselleries de tots com arma d'una part de la societat catalana, la devalua perillosament, com la Presidència de la Generalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa