MónTerrassa
La CUP escalfa motors en els dies previs a la Diada
  • CA

Els col·lectius CUP, Arran i Endavant, el sindicat COS, així com el futur casal La Tafanera i els CDR de Terrassa, preparen conjuntament diversos actes a Terrassa amb motiu de la Diada de Catalunya. Dins de la dinàmica El Vallès en Marxa, la convocatòria de 2021 compta amb el lema “Per la llibertat dels pobles i la justícia social“.

Albert Botran, diputat de la CUP al Congrés espanyol, visitarà Terrassa aquest dimecres 8 de juliol per presentar el llibre “Història de l’Esquerra Independentista“, del qual n’és coautor. La trobada tindrà lloc al Casal Sant Pere a partir de les 18:30h.

En aquesta presentació, Botran estarà acompanyat per militants històrics de l’Esquerra Independentista a Terrassa, representat les diferents èpoques que ha viscut l’organització. Aquestes són Jordi Villena, ex-militant a l’MDTR-JIR, Oriol Herreries, de la Pua i del col·lectiu Xera, Maria Ferrer, del Casal Independentista i de l’entitat Dones del Sac, Maria Sirvent, primera regidora de la història de la CUP a Terrassa, i Laura Gràcia, qui ha estat militant del jovent d’Arran, de l’entitat Endavant i del nou casal La Tafanera.

Cartell de la presentació del llibre “Història de l’Esquerra Independentista” | CUP Terrassa

Míting a la Plaça Progrés

Addicionalment, les entitats preparen per divendres un acte unitari a la plaça del Progrés, a les 18:30h. Comptarà amb la presència de la diputada de la CUP al Parlament, Basha Changuera, Edu Garzón, detingut en la batuda contra els CDR del 23 de setembre de 2019, i Dani Gallardo, qui ha estat empresonat a Madrid, represaliat per participar a una manifestació i un membre del moviment comunero d’Izquierda Castellana.

Cartell amb els actes prèvis a la Diada 2021 | CUP Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa