MónTerrassa
CUP fa una crida a mobilitzar-se contra el “macroprojecte” del 4t Cinturó
  • CA

Les candidatures populars i alternatives del Vallès en fet una crida per assistir a la manifestació en contra el Quart Cinturó que tindrà lloc a Sabadell aquest diumenge 26 de febrer, ja que consideren que “representa més asfalt i un model nociu i caduc” centrat en el transport privat. En una roda de premsa, Jaume Bofill, candidat a l’alcaldia per la CUP a Terrassa, ha carregat contra ERC per “valorar propostes que trinxen el territori”, informen en un comunicat.

Bofill considera que es tracta d’una proposta “irresponsable i insostenible des d’un punt de vista ecològic i social” i lamenta que ERC “hagi accedit a assumir la proposta de país que planteja el PSC”. Precisament, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, va assegurar ahir a Terrassa que l’acord pel Quart Cinturó és “clar i taxatiu” i confia en la paraula del president Pere Arargonès. Bofill apunta que és “una maniobra partidista que s’ha doblegat a l’agenda del PSC i Junts per Catalunya amb l’únic objectiu de perpetuar-se al poder”.

Jaume Bofill, candidat a l’alcaldia per la CUP a Terrassa, fa una crida conjunta a aturar el “macroprojecte” del 4t Cinturó | CUP Terrassa

A més a més, situa aquest acord pressupostari en un escenari més ampli, on el Govern ha donat suport a l’ampliació de l’aeroport, el macrocasino del Hard Rock al Camp de Tarragona o els Jocs Olímpics d’Hivern als Pirineus.

Les candidatures populars i alternatives, fermes en que “el Vallès no és una moneda de canvi”

La roda de premsa s’ha dut a terme conjuntament entre les assemblees de la CUP de Terrassa, Sentmenat, Palau Solità i Plegamans, Santa Perpètua de la Mogoda, Sant Cugat, Rubí, Castellar del Vallès i Castellbisbal; Crida per Sabadell; Guanyem Cerdanyola; l’Assemblea d’Unitat Popular de Rubí i l’Esquerra Alternativa per Barberà-CUP, qui han recordat a la resta de forces polítiques que “el Vallès no és una moneda de canvi entre el Govern i el PSC, el territori no està en venda i no ho tolerarem”.

30 anys de lluita de la Campanya Contra el Quart Cinturó

Les candidatures han aprofitat per agraïr a La Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC), qui organitza la manifestació de diumenge, el lideratge i la tasca duta a terme els darrers 30 anys en contra aquesta infraestructura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa