MónTerrassa
Cs Terrassa proposa un Pla de Xoc pels barris

Ciutadans pensa que en els barris de Terrassa resta encara molta cosa a fer per a convertir-los en espais amables, sense brutícia, amb serveis, vius, oberts, sense delinqüència i de primera qualitat. “Els Barris de Terrassa no poden esperar ni un minut més. Hem d’impulsar polítiques clau en matèria de seguretat, neteja, manteniment, mobilitat i promoció econòmica”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Terrassa i regidora a l’Ajuntament, Isabel Martínez, qui ha fet públic un Pla de Xoc de barris que presentarà el partit taronja en el pròxim ple municipal, que se celebrarà a la sala de plens del Raval de Montserrat a final del mes d’octubre.

Els grans oblidats

“Els barris són els grans oblidats per l’equip de govern en aquest mandat i això ha de canviar” ha assegurat la nova líder egarenca de la formació d’Inés Arrimadas i Carlos Carrizoza, qui ha lamentat que “l’equip de govern sembla que no els té en compte a l’hora d’aplicar polítiques públiques que millorin el dia a dia dels veïns”. El partit taronja reclama que s’incrementi el buidatge de contenidors i la retirada d’objectes a tots els barris.

Més vigilància policial

En seguretat, volen reforçar la vigilància de la Policia Municipal amb l’objectiu d’”evitar robatoris i actes incívics com la circulació indeguda de patinets elèctrics”. Per a fer-ho proposen el patrullatge mixt de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. D’altra banda, en l’àmbit de la mobilitat es proposa “oferir 30 minuts gratis per als clients de tots els aparcaments públics i privats colindants amb els principals eixos comercials, així com ampliar les àrees d’aparcament exprés a tots els barris de la ciutat”.

Martínez ha exposat que se sol·licitarà “facilitar a tots els comerços de la ciutat l’accés a la il·luminació de Nadal sense cap mena de cost”, la qual cosa per al partit liberal “impulsarà la promoció econòmica en un període concret d’altes vendes”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ascodegente a octubre 12, 2022 | 10:31
    Ascodegente octubre 12, 2022 | 10:31
    ¿Una de Ciudadanos con una camiseta de "¿El futuro es mujer?"?. Que empiecen por la congruencia, por favor, y no por los intereses electorales/partidistas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa