MónTerrassa
Cs Terrassa lamenta la falta de suport al rebuig a la impunitat pels presos polítics
Javier González | C’s Terrassa

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha lamentat que en el ple de gener no s’aprovés la moció de la seva formació “de rebuig a la impunitat i a la concessió d’indults” als presos polítics “si la justícia els condemna”. González ha justificat la iniciativa perquè la concessió d’indults als presos polítics “vulnera el principi d’igualtat davant la llei”. El portaveu ha explicat que “els Comuns s’han posat de costat dels separatistes, fins i tot donant suport a la col·locació d’una pancarta de caràcter partidista i independentista al balcó del consistori” i “el PSC segueix com sempre sense rumb”.

El dirigent de la formació taronja ha recordat que, amb les seves decisions i actes, els polítics separatistes que estan en la presó “van propiciar una crisi institucional i sense precedents a Espanya” i ha assenyalat que els dirigents polítics encausats “no s’han penedit”, demostrant d’aquesta manera “menyspreu per la llei, la democràcia i la convivència”.

Per a Javier González, el principi d’igualtat davant la llei és una regla bàsica de la democràcia i, per tant, és “imprescindible eliminar qualsevol indici d’impunitat en el comportament dels polítics”, i ha reiterat que “són els responsables del cop contra la democràcia manifestant un menyspreu a la Constitució, l’Estatut i el principi de sobirania nacional”.

Nou comentari

Comparteix