MónTerrassa
Cs Terrassa demana desvincular les tarifes dels aparcaments de la inflació

El grup municipal Ciutadans Terrassa (Cs Terrassa) defensarà al Ple Municipal ordinari del proper 22 de juliol a Terrassa una proposta per desvincular la revisió de les tarifes dels aparcament de la ciutat de les variacions de l’Índex de Preus del Consum (IPC). Així ho ha anunciat la regidora de Cs Terrassa, Isabel Martínez, aquesta tarda on ha parlat de les propostes presentades al ple de juliol. 

La regidora Isabel Martínez, ha explicat que “abans de que acabi l’any l’Ajuntament haurà de pronunciar-se sobre l’augment de les tarifes dels aparcaments amb consonància amb el creixement de l’IPC, que s’estima que se situï en un 7,1% pel 2022”.

Aquesta previsió, segons Martínez, “ha empitjorat en casi dos punts respecte a l’anterior anàlisi” i, des del grup taronja, es considera que “tenint en compte la pèrdua de poder adquisitiu dels assalariats i autònoms a la nostra ciutat no podem permetre’ns una pujada del preu de les tarifes tan gran per als usuaris”.

Cs vol que l’Ajuntament es personi més per defensar judicialment policies

Per altra banda, Ciutadans també demana que es revisin els criteris sota els quals l’Ajuntament es persona en procediments judicials davant d’agressions patides per agents municipals. Martínez considera que “és necessari ampliar els casos en els quals l’Ajuntament es persona per defensar judicialment als agents de policia quan s’atempti contra la seva integritat física”, una proposta que “refermarà el compromís del consistori amb els agents de policia que es vegin atacats en acte de servei”.

Commemoració del Dia Nacional d’Ucraïna amb activitats

Finalment, el grup ha anunciat que presentarà una proposta per a commemorar el Dia Nacional d’Ucraïna amb activitats -com concerts o la lectura d’un manifest de recolzament al poble ucraïnès davant la invasió russa-, i una altra proposta, ja presentada fa una setmana, per a oferir servei gratuït de transport públic urbà en el marc del Dia Mundial sense cotxes que se celebrarà el 22 de setembre.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lali Fuster a juliol 19, 2022 | 16:58
    Lali Fuster juliol 19, 2022 | 16:58
    A mi sempre m'entren ganes de desvincular Cs de Terrassa. Cs per un cantó, Terrassa per l'altre, sense punt de confluència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa