MónTerrassa
Cs Terrassa vol més dades de tot tipus al baròmetre municipal
  • CA

En el marc del debat sobre l’estat de la ciutat, que se celebrarà demà divendres 22 d’abril, el Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa ha fet publica una proposta “per millorar la qualitat”.

El portaveu del partit taronja a la capital egarenca, Javier González, ha exposat que “Ciutadans realitzarà una aportació metodològica que té la finalitat d’enriquir les dades de treball que serveixen com a base per a realitzar el debat de la ciutat amb coneixement de causa”. La proposta que defensarà demà pretén “incorporar elements relacionats amb l’informe de valoració sobre els serveis públics realitzada per la Síndica de Terrassa i que ha posat de relleu aquest any”.

González ha recordat que “el baròmetre serveix com a sondeig per a conèixer la percepció dels ciutadans sobre diferents temàtiques de la ciutat” i ha remarcat que “és una enquesta que es realitza gràcies a una proposta realitzada per Ciutadans en el Ple Municipal sobre l’estat de la ciutat del 2021 que va ser aprovada per unanimitat”.

Per tot l’anterior, el partit taronja a Terrassa pretén que s’augmenti el recull de dades en contextos com l’econòmic, el social, el polític o el participatiu i ha posat èmfasi en “la valoració de la gestió de la renda garantida i els subministraments bàsics a perfils vulnerables així com la gestió de serveis autonòmics com pot ser l’educació, la sanitat o l’atenció a gent gran”.

Finalment, González ha remarcat la idea “que les dades són més importants que mai en la nostra societat digitalitzada i el govern no pot treballar d’esquena a la realitat de Terrassa, i per això la nostra proposta vol posar el dit a la nafra dels problemes reals als barris, les deficiències en el manteniment dels nostres carrers, les ocupacions d’habitatges, els robatoris, la qualitat de la educació, els dèficits en sanitat i d’altres.”. El grup taronja espera comptar amb el suport de la resta de grups “és una proposta que persegueix millorar les conclusions d’un debat sobre la ciutat necessari i obert a la participació de la ciutadania”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa