MónTerrassa
Cs Terrassa aposta fort per l’ampliació de l’aeroport

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa, David Aguinaga, ha anunciat que la seva formació sol·licitarà en el Ple Municipal del mes de Setembre “que la Generalitat reprengui sense dilació les converses amb AENA per a impulsar el projecte d’ampliació de l’aeroport del prat”.

Aguinaga considera que és necessari “que la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants es posicioni a favor de l’ampliació de l’aeroport”. L’edil taronja ha assenyalat que “amb la negativa del Govern per a fer efectiva de manera immediata les inversions no sols s’ha evidenciat la poca sintonia entre els membres del govern, sinó que s’ha posat en perill la creació de llocs de treball i el futur econòmic de Catalunya en general i de ciutats com Terrassa en particular, donada la seva proximitat i pes econòmic”. Ciutadans Terrassa aposta per un projecte que “pot reactivar l’economia catalana després dels efectes soferts en el context de la COVID-19”.

D’altra banda, Aguinaga ha remarcat la necessitat que “totes les parts negociadores compleixin amb les mesures compensatòries en matèria mediambiental que estaven previstes i que havien de tenir el vistiplau de la Comissió Europea”.

Finalment, el Grup Municipal taronja ha apel·lat a la resta de formacions amb representació en el consistori a sumar-se donant suport a la seva proposta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa