MónTerrassa
Cs i PSC qüestionen l’absència de Ballart al ple dels pressupostos
  • CA

Els grup municipal de Ciutadans i el Partit Socialista de Catalunya han qüestionat l’absència de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart al Ple Municipal extraordinari d’aprovació dels Pressupostos de l’Ajuntament per a l’any 2022. Durant el Ple -en el qual Ballart no ha estat present-, Javier González, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, i Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista, han demanat més implicació per part de Ballart en aquestes qüestions polítiques.

González ha expressat que troba a faltar la presència de l’alcalde i que “és molt difícil tenir un debat amb algú que no està al Ple”. En aquest sentit, González ha expressat que els plens es poden seguir per streaming, tal i com ho ha fet avui el seu company David Aguinaga: “És possible seguir els debats en streaming, i més quan estem parlant de l’alcalde”. En aquest sentit, ha exposat també que la seva absència resta debat polític i capacitat d’interlocució per part de l’oposició.

Per la seva part, Vega ha compartit l’opinió de González: “La ciutat necessita un alcalde i necessita la seva presència”. Ha afirmat que des del grup municipal entenen la situació personal de Ballart, però no entenen la seva absència en un ple tan important. Vega ha remarcat que expressa aquesta opinió “sense agressivitat, des de la comprensió i l’empatia”, desitjant-li el millor en aquest moment tan difícil.

Davant d’aquestes declaracions, la primera tinenta d’Alcalde Lluïsa Melgares ha contestat que “l’alcalde està actiu i està a la vostra disposició”. “Si l’alcalde no està avui aquí és perquè el seu fill està en tractament. És un tema molt sensible i personal”, ha explicat. La tinenta d’alcalde ha volgut aprofitar per desitjar que d’aquí pocs dies l’alcalde pugui ser present de forma presencial als plens, i ha recordat que “Jordi Ballart no ha deixat mai la seva responsabilitat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 19, 2021 | 18:41
    Anònim novembre 19, 2021 | 18:41
    com sempre, aquests payasos sense cap sentit i ara, sense cor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa