MónTerrassa
C’s insta l’Ajuntament de Terrassa a reclamar tres nous jutjats
  • CA

El regidor del grup municipal Ciutadans (C’s), David Aguinaga, ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus la seva formació instarà a l’Ajuntament a iniciar els tràmits per “incrementar el nombre de jutjats socials i el penal en el partit judicial de Terrassa”, obrint un nou jutjat social i dos nous jutjats penals.

Aguinaga ha subratllat que l’obertura d’aquests nous jutjats permetria “igualar Terrassa amb els altres partits judicials de Sabadell i Granollers, que amb una població inferior, tenen tres òrgans que suporten la mateixa càrrega de treball que els de Terrassa“. A més, Aguinaga ha assenyalat que actualment és “insuficient” el nombre de jutjats a la nostra ciutat si es té en compte “al nombre d’habitants, i l’elevada demora dels processos judicials”.

De la mateixa manera, el regidor de C’s ha recordat que aquest dèficit d’òrgans judicials “és un deute històric que ha anat arrossegant Terrassa al llarg dels anys”, i que és el moment de “recuperar el temps perdut en benefici dels ciutadans d’aquest partit judicial“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa