MónTerrassa
Cs demana un CAP a Ca n’Anglada i ampliar el Sud i Nord
  • CA

La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, i la diputada de Cs al Parlament de Catalunya, Anna Grau, han presentat les 24 esmenes que el grup parlamentari taronja ha presentat per a la ciutat de Terrassa als pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Martínez ha emfatitzat que amb aquestes propostes pretenen que “la Generalitat es comprometi amb els deutes històrics que arrossega la ciutat en matèries tant importants com la salut, els drets socials, l’educació, la mobilitat, les infraestructures i els barris”. En aquest sentit, la regidora del partit ha volgut destacar algunes propostes com “l’ampliació dels Centres d’Atenció Primària (CAP) sud i nord o la construcció d’un CAP a Ca n’Anglada” per “millorar la gestió i adequar la oferta amb la demanda”.

En l’àmbit dels drets socials, “es proposa l’establiment d’un centre de dia per a persones amb paràlisi cerebral i la construcció de la residència de gent gran al barri de Sant Pere Nord”. Aquestes propostes se sumen a d’altres en l’àmbit de la mobilitat i les infraestructures com “la tarificació de Terrassa com a zona 2, el reforç de la seguretat viària entre Terrassa, Matadepera i Castellar del Vallés, liberalitzar el peatge de Les Fonts o millorar els accessos al barri de Can Palet de Vista Alegre”. El partit taronja també ha proposat diverses esmenes “per a rehabilitar les rieres de Terrassa i per adoptar les mesures oportunes per a implementar un pla de recuperació de les rieres per a un ús públic”.

D’altra banda, la diputada al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha destacat que “ciutadans ha presentat un total de 800 esmenes i és, amb diferència, el grup parlamentari que n’ha presentat més”. Grau ha destacat que “d’aquestes 800 un total de 600 són esmenes per a ser aplicades als municipis”. Grau diu “que el procés no surt gratis i que el paguem tots els ciutadans amb els diners de les nostres butxaques”. En aquest sentit, la diputada lamenta “que siguin els municipis, que estan infrafinançats, els qui hagin de suportar les càrregues que hauria de finançar el Govern de la Generalitat o el Govern d’Espanya si no estiguessin més pendents d’altres assumptes que de millorar els recursos que ofereixen als veïns”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa