MónTerrassa
Ja es pot consultar el cens electoral per a les eleccions municipals

La ciutadania de Terrassa ja pot consultar el cens electoral per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper diumenge 28 de maig de 2023. L’Ajuntament ja ha publicat les llistes del cens, document que conté la inscripció de les persones que reuneixen els requisits per votar. Es pot consultar des d’avui dilluns i fins dilluns vinent, dia 17 d’abril, a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana de manera presencial i individualitzada. Es recorda que cal demanar cita prèvia, trucant gratuïtament al 010 o bé a través d’aquest enllaç.

Des del Consistori es recorda que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar. Per tant, es recomana a tothom que verifiqui les seves dades, sobretot les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes poden presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d’exposició, és a dir, fins el 17 d’abril. Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions municipals.

Durant tot el periode electoral estarà disponible aquest servei de consulta del cens electoral perquè els electors puguin comprovar les dades de la seva inscripció al cens i on han de votar.

Consulta els col·legis electorals de Terrassa

Tots els terrassencs i terrassenques que figurin dins del cens electoral estan cridats a les urnes el proper diumenge 28 de maig de 2023. Cada persona s’haurà de dirigir fins al seu col·legi electoral per votar (l’horari de votació és de les 9 h fins a les 20 h). A Terrassa 7 districtes, 141 seccions censals, 54 col·legis electorals i 261 meses. El llistat dels col·legis electorals de Terrassa es pot consultar clicant en aquest enllaç. Per mapa, es pot consultar clicant en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa