Aturada per l'emergència climàtica al Consell Comarcal
Aturada per l’emergència climàtica al Consell Comarcal | CCVO

!--akiadsense-->

Aquest divendres, 27 de setembre del 2019, se celebra la Vaga Mundial del Clima. Es tracta d’una protesta a nivell global en què es preveu que participin milions de persones de tot el món. El Consell Comarcal s’ha sumat a aquesta mobilització amb una aturada de la jornada de treball, per prendre encara més consciència de la situació d’emergència climàtica que vivim.

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental va aprovar en la seva sessió del passat dijous una moció on s’acordava “Donar suport a les jornades de mobilitzacions pel clima convocada per més de 100 col·lectius, que demanen que es declari de manera immediata l’emergència climàtica i la posada en marxa urgent de mesures concretes per reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d’efecte d’hivernacle”.

A l’aturada d’aquest divendres el conseller de Territori i Transició ecològica, Carles Rodríguez, ha agrait el compromís dels treballadors i treballadors de la institució “per la vostra implicació a les diferents accions que s’han fet els darrers anys per millorar la gestió ambiental en la seu del Consell, el vostre lloc de treball, com la substitució de papereres, la instal·lació de les illes de reciclatge, la substitució dels gots i les ampolles de plàstic, la posada en marxa de l’hort ecològic, entre d’altres actuacions”. També ha animat al personal participar a la manifestació convocada per Fridays for Future aquesta tarda a Barcelona.

Nou comentari