MónTerrassa
Els comuns reparteixen fulletons a Terrassa lloant la Reforma Laboral
  • CA

En Comú Podem ha estat repartit aquest divendres, 18 de març, el seu fulletó dedicat a la Reforma Laboral. El partit ha sortit al carrer per fer arriba rel diari “Anem per feina” en diferents punts del Vallès Occidental, sobretot en parcs i places públiques a tocar del transport públic. A Terrassa, s’han ubicat des de bon matí a les estacions de Rambla de FGC i l’estació del Nord de Renfe, en un acte que ha comptat amb la presència de la responsable d’Organització de Catalunya en Comú, Agnès Petit. També s’han deixat veure a la Universitat Autònoma de Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Rubí. I aquesta tarda, seguiran en d’altres punts de la comarca, com Sant Quirze del Vallès, Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda.

L’edició que s’ha anat distribuint a mà aquest divendres es fonamenta en donar a conèixer les mesures dutes a terme per al govern espanyol, del qual ells en són socis, pel que fa a la millora laboral, amb les mesures de la Reforma Laboral al capdavant. Els comuns lloen la Reforma Laboral ja que afirmen que “ha implicat un canvi de paradigma en les relacions laborals després de l’herència de precarietat i temporalitat que va deixar el PP: pujada del salari mínim un 30%, de 900 a 1000 € i la fi dels contractes temporals que marca un pas del mercat laboral on l’estabilitat i la contractació indefinida i de qualitat, sigui la norma i no l’excepció. Un escut social que ha permès sobrepassar moltes de les amenaces de la pandèmia, a més de modernitzar i millorar el mercat de treball i les condicions de vida de les grans majories socials”.

Anem per feina” és un fulletó en format paper i digital que han començat a publicar els comuns aquest 2022, en el qual es recullen les notícies més destacades dels darrers dies, la feina realitzada pels seus parlamentaris i diputats, entrevistes i reportatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa