MónTerrassa
Compte enrere a ERC per saber qui serà el cap de llista a les eleccions
  • CA

Compte enrere a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Terrassa per saber qui serà el cap de llista a les eleccions municipals de l’any 2023. Tot es juga entre una dona i un home. Una lluita entre una jove i un veterà de la política, malgrat haver nascut el 1985. Una cursa entre una acabada d’arribar com aquell qui diu i un expert en política municipal local. Entre la regidora  responsable d’Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i famílies, Qualitat Democràtica, Transparència i Qualitat, Tecnologia, Plans i Projectes, Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans de l’Ajuntament, i el regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Medi ambient i Sostenibilitat i Energia. Com es veia a venir, ningú més ha presentat un projecte.

Aquest dilluns, dia 7 de febrer de 2022, l’Assemblea local d’Esquerra Republicana de Terrassa escull la persona que encapçalarà la seva candidatura i optarà a l’alcaldia en els propers comicis municipals de 2023. La comissió organitzadora, un cop revisats els avals presentats, ha validat les candidatures presentades per Ona Martinez Viñas i Carles Caballero i Peña com les dues persones que optaran a l’elecció. L’Assemblea es realitzarà presencialment al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa a partir de dos quarts de vuit. Una hora després se sabrà qui assumeix el liderat del partit a la ciutat, on parteix d’unes bones expectatives electorals. El sistema de vot, previst des d’un inici de forma híbrida, permetrà a militància i simpatitzants assistir i participar a l’elecció també de manera telemàtica. 

La militància d’ERC decidirà quina cara vol veure als cartells electorals. Ara bé, en quina clau votaran és un misteri. Una dona jove? Un home veterà? Passi el que passi, serà una revolució i un gir important. El pas al costat d’Isaac Albert, que ha marcat els darrers anys de la formació local, obre noous horitzons. Sí que ha passat el que volia, que el xcandidat fos un dels actuals regidors. Qui surti immediatament ocuparà el lloc de portaveu. Així ho va manifestar a Món Terrassa Isaac Albert. I és que el candidat haurà de fer-se més visible arreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa