MónTerrassa
Ciutadans s’esborra de la Diada a Terrassa: “Els separatistes l’han segrestat”

Isabel Martínez, regidora del Grup Municipal de Ciutadans Terrassa, ha anunciat aquest divendres que “Ciutadans no assistirà a cap acte institucional de la Diada de Catalunya a Terrassa” ja que, tal i com ha exposat la regidora del grup taronja, “la Diada no és una festivitat inclusiva i de tots els catalans; els separatistes s’han apropiat d’aquesta organitzant actes que exclouen a més de la meitat dels catalans”.

Martínez ha ressenyat que l’agrupació municipal “no vol ser còmplice dels partits que han segrestat una festivitat que hauria de ser de tots els catalans per a convertir-la en una jornada independentista” i ha apostat per “una Diada inclusiva i representativa de tots els catalans que estigui allunyada de la instrumentalització política a la que ens té acostumats l’independentisme”. Finalment, Martínez ha recordat que “Ciutadans sempre ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.

No és una posició que sorprengui, ja que Ciutadans mai ha participat en els actes de la Diada des de que té representació a l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa