x
La protesta del CDR Terrassa per la presència de Josep Borrell | CRISTOBAL CASTRO

El CDR Terrassa ha realitzat un acte de protesta en forma de manifestació davant del Teatre Principal de Terrassa per mostrar el seu rebuig per la presència del ministre d’Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell. La protesta ha reunit més d’un centenar de persones a qui la Policia Municipal de Terrassa ha privat l’accés. Els agents han acordonat la zona i només han deixat passar a qui acudia a l’acte sense ànim de protesta. Per la seva sorpresa, però, s’han trobat amb un fet inesperat: Josep Borrell no ha arribat a l’hora prevista (19h). De fet, no ho ha fet fins les 20.28h, amb l’acte començat, i tallant el discurs de l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Sí que ha estat puntual Miquel Iceta, primer secretari del PSC, i que ha hagut d’improvisar un monòleg davant el retard de Borrell.

Els membres del CDR han esperat el ministre amb càntics a favor dels presos polítics i de la independència. Quan aquest ha arribat, encara hi havia algunes desenes de manifestants prop del Teatre, i que l’han rebut amb crits de “feixista”. Borrell els ha respost en la seva intervenció: “Quan he entrat, un grup m’ha dit feixista, deuen ser els mateixos que cridaven feixista en l’homenatge a Machado a Argèles-Sur-Mer a tots els familiars dels exiliats. En quin cap cap amb el que va fer patir el feixisme a aquelles persones?”.

Comentaris

  D. Segiur Març 01, 2019 | 19:26
  Aquest Burdell ja no pot anar a La Pobla i aviat per cap lloc de Catalunya . Ja se sap botifler : NI OBLIT NI PERDÓ !!
  Anònim Març 01, 2019 | 20:33
  Uns sociatas totalment desprestigiats i sense cap credibilitat aproban el 155 contra Catalunya i la represio.
  Punxada al Principal Març 01, 2019 | 22:05
  Quatre gats al Principal per assistir al TEATRE socials han punxat, no han estat capaços d'omplir, ni tant sols mitja sala tot i que ha vingut gent de la comarca. QUE NO'APRENGUIN
  HG Març 01, 2019 | 22:15
  Aquest del PSC-PSOE són cada dia més patètics.
  Fascistas Març 01, 2019 | 22:36
  Un regidor de l'ajuntament de Terrassa, Javier García, anomena en el seu Facebook feixistes als que avui s'han manifestat contra l'acte del Principal. I no passa res.
  Siempre sois mas segun vosotros. Març 02, 2019 | 07:43
  Si los del teatro eran cuatro gatos según he leído aun lumbreras cuantos de estos crs ó crd o como se llamen había fuera, por supuesto para vosotros la calle estaba abarrotá.
  A l'aguait Març 02, 2019 | 12:46
  Aquest ministre deu cobrar moltes pagues extres per haver de fer els paperots que fa i que surten als periòdics cada dia.
  Josep Lu. Març 02, 2019 | 19:32
  Sr. Alfredo Vega, per parlar de Jordi Ballart s'hauria de netejar la boca amb sabó. Vostè no li arriba a la sola de la sabate, ni com polític ni com persona.
  Enorabona PSOE Març 03, 2019 | 12:49
  Portant un individu com Borrell teniu assegurat omplir. El Principal, al menys la part d'abaix, s'ha omplert dels seguidors de Borrell, gent de PSOE, PP, CS, SSC i VOX.
  LA PERIFÈRIA Març 04, 2019 | 14:55
  La veritat, això és un club d'amics, és com un monòleg d'insults i rialles, podeu pensar el que vulgueu, però cada dia que passa, i no feu autocrítica del que va succeir i les declaracions dels polítics sobre que va passar al setembre i octubre de 2017, el seu fons simbòlic sense cap repercussió real, us treu arguments i raó a les vostres afirmacions.

Nou comentari