MónTerrassa
Carrizosa insisteix a Ballart que posi una pantalla gegant pel Mundial
  • CA

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha demanat a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que “recapaciti i rectifiqui” perquè s’instal·li una pantalla gegant per a seguir el mundial de futbol que se celebra a Qatar. Carrizosa ho ha demanat després d’assistir a un partit de futbol benèfic organitzat pel grup polític a Terrassa al camp de Sant Pere Nord i després que la proposta fos rebutjada en l’últim ple.

Carrizosa ha lamentat que s’hagi tombat la iniciativa “per raons polítiques” perquè “Terrassa sempre ha estat una ciutat compromesa amb l’esport” i ha recordat que ja es va instal·lar una pantalla per a l’Eurocopa, també a instàncies de la formació taronja, i “va ser un èxit”. L’alcaldable de Cs per Terrassa, Isabel Martínez, també s’ha mostrat confiada en que Terrassa comptarà amb pantalles per a seguir la selecció espanyola en el mundial de futbol, i especialment al jugador egarenc, Dani Olmo.

Carrizosa agraeix el compromís de Cs Terrassa

El líder de Ciutadans a Catalunya també ha volgut agrair el compromís de l’agrupació a Terrassa, “una de les més actives” i present “des del naixement del partit”, que ha impulsat aquest partit benèfic per a recollir aliments per al Catering Social TK de Les Arenes, que fa una “gran tasca per a poder arribar a famílies que potser no arriben als serveis socials de l’Ajuntament però que són veïns del barri que tenen una situació econòmica complicada”.

Altres membres de Ciutadans han assistit al partit de futbol benèfic

Al partit de joves i veterans de Cs han participat membres del partit com els diputats al Parlament, Nacho Martín Blanco i Anna Grau, així com simpatitzants i afiliats. Martínez ha recalcat que “ara que ve Nadal” és “important recordar que és temps de generositat i que hi ha famílies que ho passen malament”. La regidora també ha volgut donar el seu suport als clubs esportius de la ciutat que “eduquen en valors i en l’esport als més joves”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Berta a novembre 27, 2022 | 17:53
    Berta novembre 27, 2022 | 17:53
    Y precisamente para este mundial, el que menos tendríamos que seguir para, con nuestro boicot, hacer que no se repitieran en otros países dictatoriales o en los que no se respetan los derechos humanos más básicos (como en España, que parece que algunos no tienen derecho a techo ni a comer... pero por suerte obtienen algo de la beneficencia, que no viene del estado).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa