MónTerrassa
Carrizosa: Cs té milers de càrrecs públics; podem resistir la fuga d’electes al PP
  • CA
Carrizosa, president del grup parlamentari de Cs, amb els regidors Isabel Martínez i David Aguinaga
Carrizosa, president del grup parlamentari de Cs, amb els regidors Isabel Martínez i David Aguinaga | Ciutadans

!--akiadsense-->

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha estat aquest dimecres a Terrassa, acompanyat per dos dels regidors de la formació local, David Aguinaga i Isabel Martínez. El líder de Cs s’ha posicionat sobre el que considera un “atac declarat del PP” sobre els seus diputats perquè canviïn de files. “El PP, davant la crisi que pateix perquè VOX li està menjant l’espai a la dreta, s’ha llançat a la conquesta de l’espai a la seva esquerra, que som nosaltres”. El responsable de la formació taronja assegura que “podem resistir fugides de persones que pensin que no podem pactar amb el Partit Socialista perquè som milers de càrrecs públics i tenim un espai polític que defensarem”.

Carrizosa ha insistit també en la bipolaritat dels “interessos” dels grups independentistes al Parlament amb les “necessitats reals” dels ciutadans. “La falta d’habitatge públic de lloguer, el tancament d’escoles bressol a Terrassa o les greus conseqüències de la gestió de la pandèmia en l’hostaleria i l’oci a Terrassa i a Catalunya són els problemes que la gent de carrer vol que se solucioni. Tot i això, sembla que hi ha una distància sideral amb la política que exercim en el Parlament i que alguns grups independentistes monopolitzen quotidianament”, ha dit.

Carrizosa, que s’ha reunit amb responsables de diferents sectors de Terrassa, ha denunciat que “a la ciutat estan proliferant negocis en domicilis privats que fan competència deslleial a les escoles bressol legals, que estan dirigides i gestionades per dones amb formació i que s’estan arruïnant”. Per això, el grup municipal presentarà una Proposta de Resolució “reclamant a tots els grups del consistori que prenguin cartes en l’assumpte i que s’actuï definitivament contra aquestes escoles bressol il·legals que ja tenen incoats expedients, però continuen funcionant”.

D’altra banda, el president parlamentari de Cs ha anunciat que el grup municipal demanarà al ple que “s’ajudi a sufragar part de les despeses de subministrament del menjador social de Les Arenes”, que atén un centenar de persones en situació de pobresa “perquè puguin prestar més ajuda a la gent necessitada”. Carrizosa ha incidit en què Cs Terrassa va impulsar que el consistori donés ajuts per a promoure millores en la ventilació dels locals d’hostaleria locals i ha afirmat que “des de Cs denunciarem sempre la corrupció i reivindicarem tornar a la política útil per a la gent“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa