MónTerrassa
Carrizosa (Cs) denuncia “la inseguretat als barris de Terrassa”
  • CA

El president del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha denunciat “la inseguretat que es pateix als barris de Terrassa“. Així ho ha expressat en una visita que ha dut a terme aquest matí a la nostra ciutat, juntament els regidors del partit. “La inseguretat és la màxima preocupació dels ciutadans de Terrassa”, però “el govern de la ciutat no té la seguretat als barris com a una prioritat”, ha comunicat.

Durant la visita, el president del grup taronja a Catalunya s’ha reunit amb representants veïnals i de comerç del districte 4. Ha criticat que “d’entre les 25 ciutats més grans d’Espanya, Terrassa és la que té pitjor ràtio de policia per habitant” i, a més, “es troba per sota de les ràtios de policia recomanades a nivell europeu, estatal i autonòmic”.

Per alta banda, la regidora de Cs Terrassa, Isabel Martínez, ha posat de manifest les propostes que el grup municipal ha presentat a Terrassa per a millorar la seguretat. En aquest sentit ha exposat que des de Ciutadans han demanat un increment de la policia local de Terrassa en un 10% net.

Per últim, Martínez ha explicat que el seu Grup Municipal ha demanat “una oficina d’afectats per les ocupacions delinqüencials” i ha denunciat que “l’equip de govern no únicament ha impedit que aquestes dues propostes s’aprovin, sinó que ha creat una oficina per atendre i assessorar als ocupes en comptes d’aquells que pateixen les seves conseqüències”.

No és la primera vegada que Ciutadans denuncia la sensació d’inseguretat a la la ciutat. Aquesta setmana, el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa Javier González, ha criticat que “la falta de dotacions i mitjans és el que fa que a Terrassa augmenti la sensació d’inseguretat a la ciutadania”. Ho ha fet en motiu de la fugida del pres que es va escapar aquest dimarts a la Rambla d’Ègara dels Mossos d’Esquadra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa