MónTerrassa
Carme Forcadell ve avui a Terrassa
  • CA

Carme Forcadell, aquest dimecres a Terrassa. La presidenta del Parlament durant l’onzena legislatura, Carme Forcadell, presenta aquest dimecres al Museu Tèxtil de Terrassa el seu llibre “Escríçivim el futur amb tinta lila” en el marc dels actes d’activitats relacionades amb el Dia Internacional Contra les violències masclistes.

Una setmana abans del 25 de novembre, Dia Internacional contra les violències masclistes, Carme Forcadell visitarà el Museu Tèxtil de Terrassa per presentar a les set de la tarda el seu darrer llibre on relata la seva experiència com a presa política i com ha treballat el feminisme en un entorn de dones doblement víctimes, com a dones privades de llibertat.

L’acte, organitzat per l’Assemblea de Dones d’Esquerra Republicana de Terrassa, estarà presentat per la Tinent d’alcalde i regidora d’educació, Teresa Ciurana, que conversarà amb Carme Forcadell al voltant de les reflexions recollides a “Escrivim el futur amb tinta lila”. El llibre parteix de la història del bolígraf de tinta lila, un bolígraf que s’ha convertit en un símbol feminista.

Forcadell explica uns fets colpidors, tant de les vides de les dones que s’ha trobat com de tot el que han aconseguit fer juntes, així com de tot el que ha après (i no ha volgut aprendre) a la presó.

L’acte de presentació del llibre també servirà per obrir un torn de diàleg amb les persones assistents respecte a les reflexions que s’hi recullen.

CONVOCATÒRIA:

Dimecres, 17 de novembre, 19 hores. Sala d’Actes del Museu Tèxtil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa