MónTerrassa
Carles Caballero (ERC Terrassa) també plegarà l’any vinent

Carles Caballero ha anunciat que plegarà quan acabi aquesta legislatura. Amb aquesta decisió, Esquerra Republicana de Terrassa es quedarà sense les dues persones que han esta els pilars fonamentals de la formació els darrers anys.

La renúncia de Caballero, regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Medi ambient i Sostenibilitat i Energia de l’Ajuntament de Terrassa, arriba unes setmanes més tard que Isaac Albert,t inent d’Alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, regidor de Serveis econòmics Organització i RRHH, Gestió tributària i Recaptació, Serveis Jurídics,Contractació, Patrimoni i Manteniment, Atenció Ciutadana, Serveis funeraris i Cementiri, i portaveu del Govern Municipal prengués la decisió de no tornar a encapçalar la candidatura a les eleccions municipals. Una opció que ha portat a buscar una nova cara per posar-se al front d’ERC i que ha culminat aquest dilluns 7 febrer de 2022 amb una assemblea i l’elecció d’Ona Martínez com la cap de cartell. Els militants havien de triat entre ella i Carles Caballero i van fer confiança a una dona jove, fent un gir i una renovació important.

Caballero ha fet públic que abandona a través de les xarxes socials: ” Orgullós del procés obert de primàries que hem fet a ERC terrassa per escollir candidata, el més participat de tot el país. L’assemblea ha decidit que l’Ona sigui la candidata a l’alcaldia. Serà doncs la meva candidata i li desitjo tota la sort del món. També he dit durant aquesta campanya que cal ser conseqüent amb les decisions que es prenen, i en aquest sentit vull dir-vos que amb les properes eleccions municipals donaré per tancada la meva etapa com a regidor de l’Ajuntament de Terrassa. Servir com a regidor del nostre Ajuntament representant Esquerra Republicana i les terrassenques i els terrassencs ha estat un honor i mantindré la dedicació i la paraula donada fins al darrer dia. Salut i lluita!”. Treballador autònom, està vinculat a diferents entitats com els Minyons de Terrassa i Òmnium Cultural. També ser el president d’ERC a Terrassa i ja era regidor per ERC-MES de l’Ajuntament de Terrassa en el mandat 2015-2019. A les xarxes socials li demanen que no plegui i que romangui uns anys més a l’Ajuntament per acaba la feina iniciada en aquest mandat 2019-2023.

Nou comentari

Comparteix