MónTerrassa
Les Cambres de la propietat es Manifesten pel dret a decidir

Manifest complert

Les Cambres de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme, Manresa i el Bages, i de Terrassa i Comarca, s’adrecen a la opinió pública per manifestar que:

Des de les Cambres de la propietat vivim de manera plena i intensa els fets que s’estan produint

aquests dies a l’entorn dels debats del Parlament de Catalunya, fets que es desenvolupen als carrers i les institucions, de privació i vulneració de drets fonamentals i de la convocatòria del Referèndum del proper dia 1 d’octubre de 2017.

Com a entitats al servei de la ciutadania, partícips del Dret a decidir de la ciutadania catalana, ens

mantenim, ara, més fermes que mai, a favor d’aquest dret.

Entenem que el dret a manifestar-se que sent i que vol el poble de Catalunya és un dret fonamental i una necessitat en un país que volem democràtic.

Les Cambres de la propietat de Mataró i el Maresme, Manresa i el Bages, i de Terrassa i Comarca

estan compromeses amb el país.

Aquest dies, durant els quals estem vivint atacs en el sistema democràtic i, alhora, es posa en dubte la participació dels ciutadans a través del vot, manifestem la nostra posició entenent que sempre ha de prevaldre l’actitud del diàleg, de respecte als drets fonamentals dels ciutadans i el poble, de manera ferma, sense renunciar a allò que vol la ciutadania i que està reflectida a través de les institucions del país, bàsicament, a través del Parlament de Catalunya.

Les Cambres estem compromeses en el diàleg, a promoure i respectar les opinions dels propietaris i els ciutadans de Catalunya en general i afavorir, sempre, actituds de pau i de convivència, amb total respecte als seus drets i llibertats fonamentals .

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quico a setembre 25, 2017 | 15:51
    Quico setembre 25, 2017 | 15:51
    Molt be aquestes Cambres, gracies per ajudar a fer un païs de tots i per tots i entre tots ............... i les de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, etc......... quan es mullaran o es que posen Espanya per davant de Catalunya?

Nou comentari

Comparteix