MónTerrassa
Càlida rebuda a Terrassa a Jordi Turull
  • CA
Jordi Turull arribant al seu nou lloc de treball, a la plaça Vella
Jordi Turull arribant al seu nou lloc de treball, a la plaça Vella | F.T.

!--akiadsense-->

Pocs minuts abans de dos quarts de nou ja hi havia els primers concentrats en la cèntrica plaça Vella de Terrassa. Amb pancartes i equipats amb peces de roba de color groc, poc a poc s’han anat aplegant davant del número 7, on es troba el despatx d’advocats Badia.

Just aquella hora, des de la presó de Lledoners, l’exconseller Jordi Turull s’enfilava el cotxe en direcció a la cocapital vallesana cap al seu nou lloc de treball, on desenvoluparà de responsable de l’àrea de dret públic del reconegut bufet. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir aplicar-li l’article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

L’espera s’ha fet més llarga de l’esperat ja que fins a un quarts de deu no ha aparegut Turull. I ho ha fet baixant a peu, acompanyat de la seva dona Blanca Bragulat. pel carrer Font Vella. Allà l’esperaven ja més de dues-centes persones amb crits de “llibertat”. També hi havia la dona de Josep Rull, que ha estat la primera a abraçar-lo, així com representants de Junts per Catalunya, com Eduard Pujol.

Jordi Turull amb la seva esposa baixant pel carrer Font Vella
Jordi Turull amb la seva esposa baixant pel carrer Font Vella | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa