MónTerrassa
Beltrán (PP): És una infàmia que el PSOE comparteixi taula amb qui vol trencar Catalunya
  • CA

La sotssecretària d’Organització del PP, Ana Beltrán, ha assegurat aquest dimecres en un acte a Terrassa que avalar la taula de diàleg sobre Catalunya confirma que el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, “pactarà amb els independentistes” després de les eleccions del 14 de febrer. Al seu entendre, els socialistes “assumeixen la senda de l’independentisme acceptant l’amnistia dels presos i la independència”.

“Illa ja ha confirmat que pactarà amb els independentistes després del 14 de febrer. Ho va fer amb els fets quan el seu partit va avalar la taula de la independència proposada per ERC”, ha declarat Beltrán després de reunir-se amb comerciants i hostalers de Terrassa i Sant Quirze del Vallès. Segons la dirigent del PP, és una “infàmia” que el PSOE “comparteixi taula i estovalles” amb aquells que volen “trencar Catalunya”. Al seu entendre, aquest suport dels socialistes evidència que Illa ha “assumit la senda de l’independentisme acceptant l’amnistia dels presos i la independència”.

Beltrán, que s’està bolcant en la campanya catalana recorrent principalment municipis de la província de Barcelona, ha recalcat que “amb la situació actual, els catalans no es mereixen que es jugui amb el pa i la feina de milers de famílies que es troben immerses en la desocupació”. En aquest punt, ha assegurat que, mentre uns partits estan per generar “inestabilitat”, el PP està centrat en salvar vides i ocupacions, l’hostaleria i el comerç. Així, ha recordat les propostes del seu partit per baixar un 4% l’IVA a l’hostaleria i crear un fons de 50.000 milions d’euros per a donar ajudes directes a les empreses “devastades” per la crisi del coronavirus.

Finalment, Beltrán ha qualificat de “esgarrifoses” les dades de l’atur a Catalunya, ja que, segons ha dit, hi ha mig milió d’aturats, 20.000 empreses destruïdes i un 40% de pèrdues d’ingressos en hostaleria, turisme i restauració. En aquest context, ha criticat que el Govern de Catalunya abandoni “a la seva sort als més necessitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa