MónTerrassa
Ballart reorganitza el cartipàs municipal després del trencament amb PDeCAT
  • CA

Després del trencament del pacte de govern amb el PDeCAT, l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart ha reestructurat el cartipàs municipal distribuint les competències que fins ara estaven delegades a regidors i regidores de l’antic soci de govern entre els regidors i regidores del Grup Municipal Socialista. Amb l’objectiu de “garantir l’estabilitat política i el bon govern a l’Ajuntament, es manté l’actual estructura organitzativa, rellevant els titulars de les diferents regidories afectades”.

Així, el canvis a l’organigrama municipal són:

Noel Duque, serà 2n tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació. Assumeix totes les regidories d’aquesta àrea, excepte la de Indústria i Promoció del Sòl Industrial, que regirà Amadeu Aguado.

Lluïsa Melgares, 3a tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, assumeix les regidories de Ciutadania, Qualitat Democràtica, Usos del Temps, Drets Humans, i Capacitats Diverses i Accessibilitat.

Alfredo Vega, 1er tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, es farà càrrec de la regidoria de Transparència.

Marc Armengol serà el nou titular de la regidoria d’Esports, pertanyent a l’Àrea de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat.

Pel que fa al Consell Municipal del Districte 1, la regidora Meritxell Lluís en continuarà exercint la presidència, atès que el Reglament Municipal de Participació Ciutadana marca que la presidència recau en el regidor/a membre de la candidatura que hagi obtingut el major nombre de vots en les darreres eleccions municipals en l’àmbit territorial del districte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa