MónTerrassa
Ballart crida per la Diada 11S a fer de Terrassa “una sola ciutat”
  • CA

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart ha publicat aquest dissabte, 11 de setembre, el BAN oficial amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. “Cada 11 de setembre és una oportunitat pe rposar en valor el passat i la història, per reflexionar sobre els reptes del present i per imaginar un futur millor per al nostre país”, exposa.

L’alcalde ha destacat especialment per aquest 11S l’afectació que ha tingut la pandèmia de la Covid-19, la qual ha manifestat que “estem començant a contenir gràcies a l’extraordinari esforç que representa la vacunació col·lectiva”. Una vacunació que afirma que ha estat eficient també perquè que va acompanyada per “un conjunt de mesures de prevenció”, les quals s’han demostrat eficaces. Així mateix, Ballart destaca que la pandèmia ha fet veure “amb claredat, les nostres fortaleses i debilitats com a societat, així com aprendre valuoses lliçons de cara al futur, per preservar la salut de les persones, la justícia social, les llibertats, els drets humans i el medi ambient”.

El Ban de l’alcalde de Terrassa també té espai per parlar del procés i de la situació política que ha envoltat els últims anys Catalunya. Posa l’accent en la “gran diversitat d’opcions polítiques i socials” que hi ha sobre la taula, i que dibuixen “els diferents futurs possibles per a Catalunya”. Per tot plegat, creu que “el respecte, el diàleg i els valors democràtics són els referents imprescindibles per a tothom, ara i sempre, així com el nostre compromís cívic per fer de Terrassa més que mai una sola ciutat, capaç d’enfortir la seva unitat al mateix temps que la diversitat”. Finalment, Ballart aposta per celebrar la Diada Nacional de Catalunya “amb civisme, esperança i confiança en la nostra capacitat col·lectiva per construir cada dia una ciutat i un país millor”.

Podeu llegir el BAN complert aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa