MónTerrassa
Ballart i Colau reforcen la cooperació entre Terrassa i Barcelona

Trobada de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per reforçar la cooperació entre les dues ciutats. La reunió va tenir lloc aquest divendres a la tarda, a la capital catalana. En concret, va ser a l’Hospital de Sant Joan de Déu, on Ballart s’hi troba acompanyant el seu fill, ingressat durant el tractament que està realitzant contra la leucèmia. Aquest objectiu ja es va posar sobre la taula l’estiu de 2020, i ara, després de la incidència causada per la Covid-19, la qual ha obligat a ajornar de manera forçosa molts reptes i prioritats dels ajuntaments.

Ballart i Colau van posar les bases per a un model de relació fonamentat amb les sinèrgies existents entre les dues ciutats, i basat en la col·laboració en àmbits d’interès compartit, com poden ser: la lluita contra el canvi climàtic (amb la implantació de la zona de baixes emissions a l’àrea metropolitana i que també es planteja fer a Terrassa), o altres projectes comuns en l’àmbit econòmic i científic; sense oblidar també el potencial cultural.

També va sorgir un dels temes claus per poder estrényer la relació entre les dues ciutats i facilitar-ne la connexió per als ciutadans d’ambdós municpis. En aquest sentit, l’alcalde i l’alcaldessa van parlar al respecte d’unir esforços per establir espais de cooperació en la millora de les connexions ferroviàries de rodalies, cabdal per a la relació entre la ciutat de Barcelona i els municipis del seu entorn metropolità.

La relació entre Ballart i Colau ha estat sempre bona, en part perquè hi ha també una bona sintonia en l’àmbit personal. Així ho ha deixat palès l’alcalde terrassenc a les xarxes socials:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alex a novembre 16, 2021 | 00:09
    Alex novembre 16, 2021 | 00:09
    Jordi Ballart, com a egarenc que actualment resideix a Barcelona, nomes te puc dir, allunyat de la Colau i de la seva nefasta gestio com alcaldessa, pero moltes ideas que pogueu compartir, no es una persona digne de la posicio que esta ocupan, tu en canvi ets un bon alcalde, no et deixis dorar la pildora per algu que les proximes eleccions sortira de l'ajuntament, a no ser que torni a pactar amb el diable per poder seguir destrossant la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa