MónTerrassa
Ballart assegura que els veïns de Terrassa podran votar al referèndum

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assegurat a través de les xarxes socials que els terrassencs podran votar en el referèndum. “Crec fermament que la millor opció és un referèndum a tot l’Estat per un acord de la modificació de la Constitució que configuri un Estat Federal, reconeixent les singularitats de Catalunya”, afirma i afegeix que “és intolerable la pressió a la que estem sotmesos els alcaldes, que no tenim cap informació sobre les intencions de la Generalitat”.

El socialista ha recordat en el ple de l’Ajuntament els partits sobiranistes tenen majoria absoluta, i que Terrassa s’ha adherit al Pacte Nacional per al Referèndum, “i no serà l’alcalde qui impedeixi el vot dels terrassencs”, ha subratllat Ballart. L’alcalde ha explicat que la Generalitat té equipaments a la ciutat on poder realitzar el referèndum, i que davant la convocatòria del referèndum “encarregaré un informe al secretari municipal i aplicaré el que dictamini”.

L’alcalde també ha explicat la seva posició en una entrevista a RAC1:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Periferia a juny 05, 2017 | 17:48
    La Periferia juny 05, 2017 | 17:48
    Votar, sempre, però la realitat és molt tossuda, les xifres del 9N van ser clares, sense consens i una consulta no legal superaria la nova consulta el 37% de participació del 9N,?? és evident, qui diu que ara la gent aniria a votar, és mentida, crec que hi ha polítics que volem fer-nos pensar que en aquest embolic no tenen res a veure, i és fàcil atacar a un senyor com Jordi Ballart, que mai ha tingut cap problema en denunciar l'estat, però també en denunciar la manipulació dels polítics
  2. Icona del comentari de: Josep maria a juny 05, 2017 | 22:37
    Josep maria juny 05, 2017 | 22:37
    La Periferia, tu tens la veritat? Com goses dir que es mentida una cosa que desconeixes. La ignorància es atrevida.

Nou comentari

Comparteix