MónTerrassa
Ballart i Albert exploten contra Turmo: “Ets un mentider i una vergonya!”
  • CA

La reacció des dels dos màxims responsables del govern de Terrassa ha estat taxativa i immediata. L’alcalde Jordi Ballart i el tinent d’alcalde Isaac Albert, aquesta vegada, no ha deixat passar unes acusacions que han dolgut molt per la implicació que se’n deriven: preferir egarencs morts abans de la presència dels militars espanyols.

Les declaracions -per partida doble, han sorgit de la boca (o dits) de l’expresident del Partit Popular i regidor de l’Ajuntament de Terrassa durant 21 anys. “Impedir que l’exèrcit dugui a terme la seva tasca en defensa de la salut és una irresponsabilitat extremadament greu, que òbviament tindrà conseqüències pels qui impediu que es salvin vides”, ha dit en una piulada.

El tinent d’alcalde Isaac Albert (ERC) no s’ha pogut mossegar la llengua i ha estat molt dur en la rèplica al popular. L’ha acusat d’irresponsable i li ha demanat “menys numerets i més treballar”.

També l’alcalde Jordi Ballart se les ha tingut pel mateix motiu, quan Turmo ha fet una nova piulada referint-se al fet que Terrassa havia negat l’entrada a l’exèrcit espanyol per ajudar en tasques sanitàries. Ballart li ha demanat una rectificació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa