MónTerrassa
Ataquen la llibreria on Josep Rull presentava el seu nou llibre
  • CA

La llibreria Etcètera del barri de Poble Nou de Barcelona ha patit atacs vandàlics per organitzar la presentació del nou llibre del conseller Josep Rull, “1 dia d’octubre i 2 poemes” (Símbol Editors). El terrassenc ha denunciat l’atac i les amenaces a través de les seves xarxes socials.

Hores abans de l’acte d’aquest migdia, a la llibreria hi han aparegut pintades i guixades a la porta metàl·lica amb la frase “Rull etarra“, a més d’una altra pintada que instava a boicotejar la conferència de Rull. A més a més, els cartells sobre la xerrada penjats la porta també s’han tacat amb pintura negra, i al costat d’ells hi han aparegut guixades amb la paraula “Boicot”.

Segons ha publicat Símbol Editors a les xarxes socials, els atacs s’han dut a terme aquesta nit, de tal manera que la llibreria ja s’ha despertat a primera hora del matí amb aquestes pintades. Rull ha esposat a les seves xarxes socials que “no us faran callar” i “no ens faran callar” i ha volgut mostrat el seu suport a la llibreria. També ha escrit que, precisament, “una llibreria és un temple de la cultura i la llibertat“.

No només l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, sinó que també altres persones com el periodista i historiador Jaume Clotet, el conseller Josep Turull, el president del Port de Barcelona i successor de Rull al Departament de Territori Damià Calvet, o la líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona i vicepresidenta de Junts per Catalunya Elsa Artadi -qui presentava el llibre aquest matí juntament amb el conseller-, han denunciat els atacs vandàlics i han volgut mostrar tot el suport a la llibreria i a la presentació del llibre a través de les seves xarxes socials.

Tot i els atacs vandàlics i les amenaces, l’acte s’ha celebrat i s’ha desenvolupatamb total normalitat al Centre Moral i Cultural de Poblenou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa