MónTerrassa
Atac vandàlic a Terrassa als cartells que anuncien l’11 de setembre
  • CA

Un atac vandàlic ha afectat els Opis de Terrassa on hi havia anunciat l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Els fets s’han produït als espais publicitaris que hi ha al llarg de la carretera de Montcada. L’acció no ha estat reivindicada i hi ha pocs indicis dels autors, tot i que es mira cap a grups unionistes. En els cartells pagats per l’Assemblea Nacional Catalana es llegia “11S/2021, Lluitem i guanyem la independència”. Els opis s’han tacat amb pintura blanca. Món Terrassa n’ha comptat un mínim de tres afectats al llarg de la via que creua Terrassa pel sud d’oest a est.

Cartell que anuncia l’11

La ciutat de Terrassa ja prepara la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, adaptada encara a les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, la tradicional ofrena floral a la plaça de l’Onze de Setembre, al barri de Vallparadís, tindrà un format simbòlic. D’aquesta manera es pretén evitar aglomeracions de persones, dins de l’estratègia imprescindible per aturar al màxim de possibilitats de contagis. Així, l’acte es limitarà a l’ofrena floral institucional a les 10 h al peu del monument Al vent, d’Albert Novellón, a la plaça de l’Onze de Setembre, a càrrec dels i les portaveus dels Grups Municipals. Les entitats de la ciutat rebran un correu electrònic perquè, les que ho desitgin, puguin adherir-se a l’ofrena floral de manera simbòlica i constar en una pantalla enrotllable que acompanyarà l’acte, al costat del monument, tal com es va fer l’any passat.

Atac vandàlic a Terrassa als cartells que anuncien l’11 de setembre

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, i David Fernandez van participar dissabte als Cants de la Llibertat de Terrassa. També hi va intervenir un pare d’un noi represaliat a les protestes del mes de febrer i la coordinadora del secretariat a la ciutat egarenca.
El Raval de Montserrat es va omplir de gent una vegada més per escoltar a la presidenta de l’ANC, on va posar de manifest el dret de Catalunya a ser un estat independent i la necessitat d’omplir els carrers el proper 11 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa