MónTerrassa
Artur Mas: “L’esperit del dictador Franco està encara viu a Espanya”
  • CA
Quim Torra i Artur Mas al Centre Cultural de Terrassa
Quim Torra i Artur Mas al Centre Cultural de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Artur Mas ha afirmat avui a Terrassa que “l’esperit del dictador Franco encara està viu” a l’Estat espanyol. El President ha reconegut el neguit per saber quina serà la sentència del Procés, que sembla que sortirà el dilluns 14. Mas ha reblat que “mai hauria d’haver existit. És una hora difícil i greu pel nostre país”. El President ha recordat als que cataloguen de violentes les reivindicacions catalanes “que es parla de treure Franco del Valle de los Caídos. Potser sí que en trauran les despulles, però mentre hi hagi gent a la presó i a l’exili” aquesta pàgina negra de la història continuarà”.

Per Mas, la causa de l’independentisme “és noble i justa. L’Estat espanyol ha estat incapaç de dialogar”. I ha demanat que Junts per Catalunya sigui al Senat i al Congrés “la veu dels que no tenen veu”. Tampoc se n’ha estat de qualificar “d’indecent immoral” les acusacions contra el President Quim Torra de connivència amb la violència. “Sense cap mena de proves”.

Aquest dissabte, Junts per Catalunya ha organitzat un acte polític a Terrassa, al Centre Cultural, i ha comptat amb la participació dels presidents Quim Torra i Carles Puigdemont, així com dels candidats a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. L’acte portava per títol “Contra la sentència, independència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa