x
Alex Rodríguez i Marta Giménez, a la campanya electoral de Pablo Casado | CRISTOBAL CASTRO

!--akiadsense-->

El Partit Popular de Terrassa travessa moments delicats. La pèrdua del seu únic representant a l’Ajuntament de Terrassa i la posterior dimissió del seu president, Alex Rodríguez Ulloa, van exigir a l’agrupació municipal una reorganització forçada. Marta Giménez Arcusa es va erigir amb la nova líder del PP, una junta amb cares noves però continuista amb la feina feta per l’anterior dirigent.

Un cop païda la nova realitat, la direcció del partit va convocar una assemblea amb afiliats i simpatitzants per explicar com seria la transició i com s’encarava “la travessia pel desert” dels quatre anys següents fora del Consistori. “Tothom que ha estat treballant els mesos de campanya ha estat content amb com s’han fet les coses, s’ha fet una valoració bona de la tasca de l’Alex com a regidor i de la gestió del partit”, ha manifestat Marta Giménez-Arcusa a Món Terrassa.

Les explicacions s’han vist forçades perquè han sorgit veus que han mostrat el seu descontentament amb la campanya electoral i les accions que s’han fet a posteriori. Veus crítiques amb l’actual direcció i que amenacen de marxar a un altre lloc si no són escoltades. “S’han fet petits canvis d’estratègia però els valors fundacionals del PP no els abandonarem mai, i qui no s’hi senti representat pot buscar altres partits”, ha explicat la presidenta que subratlla que les discrepàncies provenen de persones “no afiliades, sinó simpatitzants”.

En aquest sentit, la gota que ha fet vessar el got han estat missatges pujats de to que no han agradat gens a Arcusa. “He hagut de dir prou a la manca de respecte cap a l’anterior equip, i especialment sobre la figura de l’Alex Rodríguez”, diu i afegeix que “sembla que hi ha gent que encara no ha acceptat el resultat de les primàries que vam fer el 2018, i que enlloc de sumar prefereixen posar traves”. L’actual president vol deixar clar davant d’aquest grup de persones contràries a la posició actual del partit que “no cediré a xantatges ni a les manques de respecte, ni posaré qualsevol interès personal per damunt de les sigles del Partit Popular” i es mostra contundent en sentenciar que “no trairé el PP per acontentar una o dues persones; ara la feina que hem de fer és recompondre els efectius i el capital humà i enfocar la vista en els pròxims anys i en l’acció política”.

Adéu a la seu del PP a Terrassa

El PP també ha hagut de fer front a la reducció de pressupost, ja que sense representació a l’Ajuntament, els ingressos han baixat considerablment. Fruit d’aquesta reorganització, des de la direcció ha optat per tancar la seu -estrenada aquest mateix any al passeig de les Lletres-, “no descartem que més endavant tornem a recuperar una seu pròpia, però ara mateix no és la nostra prioritat número 1”, ha dit Arcusa. “Ens toca ajustar-nos el cinturó i gestionar els recursos que disposen de cara els pròxims 4 anys, i això no passa ara per ara en gastar-los en un lloguer”, però recorda als ciutadans que qualsevol que es vulgui posar en contacte amb el PP ho pot fer “a través de les xarxes socials”.

Nou comentari