MónTerrassa
ANC: “Terrassa no es mereix un alcalde com Jordi Ballart”
  • CA

L’ANC Terrassa ha emès un comunicat en què s’adreça personalment a l’alcalde Jordi Ballart. L’entitat independentista expressa la seva “incomoditat i perplexitat” per les declaracions i posicionaments que el socialista ha fet “des de fa temps” envers la situació política que estem vivint. Afirmen que quan el passat 5 d’octubre va declarar que si el PSOE donava suport a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola “abandonaria l’alcaldia i la militància”, van sentir “respecte polític en veure que estava a l’alçada de les circumstàncies”. Una promesa que afirmen que “va trencar en un comunicat anunciant que no deixaria l’alcaldia” malgrat que ja s’havia fet efectiva l’aprovació al Senat, amb la complicitat del PSOE.

En el comunicat de Ballart justifica aquest canvi de decisió apel·lant “a la política, el diàleg i el respecte”. Ara bé, des de l’ANC Terrassa consideren que “l’aplicació i el xantatge polític que representa l’article 155 no seria possible si el partit en el qual vostè milita no hagués donat suport. Aquí està la contradicció dels principis als quals vostè apel·la per incomplir la seva promesa. Allunyat del que representa una mirada sobre els propis actes amb perspectiva temporal, vostè pretén presentar-se com el polític compromès i disposat a obrir tots els espais que siguin possible a favor del diàleg a la nostra ciutat, sense assumir la responsabilitat política de l’atac a la democràcia que representen les mesures concretes de l’article 155″, subratllen.

L’Assemblea també aprofita el comunicat per recordar a Ballart que “nosaltres, que sempre hem estat disposats a dialogar i trobar el bé comú pel nostre país, hem patit, des de fa més d’un any, la negativa permanent per part seva de rebre’ns públicament“. Per això, “quan no ha estat capaç de considerar la nostra entitat com un interlocutor polític i quan constatem amb estupor que el vostre partit és còmplice de l’acció devastadora que pretén l’aplicació de l’article 155 i que vostè no vol complir amb els seus compromisos, no és estrany que ens aparegui un dubte sobre la seva capacitat per pilotar un diàleg sincer“. Per tot plegat, el comunicat de l’ANC conclou que estem “convençuts que Terrassa no es mereix un alcalde capaç de fer de la manipulació del discurs el recurs per mantenir-se en el poder. El lideratge democràtic, senyor alcalde, té sentit en l’ètica de la veritat i no en la del simulacre”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: agustí daura i mèlich a octubre 29, 2017 | 18:05
    agustí daura i mèlich octubre 29, 2017 | 18:05
    Estic perplex per les declaracions d'ahir divendres de Puigdemont i els fets contradictoris esdevinguts. On som ?
  2. Icona del comentari de: Inde a octubre 29, 2017 | 19:12
    Inde octubre 29, 2017 | 19:12
    Alcalde MENTIDER i FALS . Ja pots plegar .PSC = Franquistes i falangistes.
  3. Icona del comentari de: XX a octubre 29, 2017 | 19:55
    XX octubre 29, 2017 | 19:55
    Ell sap que el seu públic no li ho té en compte. Però els partits que li donen suport sisplau que en prenguin bona nota...
  4. Icona del comentari de: Pep a octubre 29, 2017 | 20:04
    Pep octubre 29, 2017 | 20:04
    El tal Ballart, ha anat a la mani unionista (la dels fatxes que atonyinen a tot quisqui) o està amagat com una rata?
  5. Icona del comentari de: Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU a octubre 29, 2017 | 20:26
    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU octubre 29, 2017 | 20:26
    Als de L´ANC dirlis que si TERRASSA No es Mereix el Alcalde que ara te , u han de dir la Gent que viu a Terrassa a les Urnes en les Eleccions i no vosaltres ..A mi tampoc me agrada res el Alcalde de Cardedeu per motius personals En canvi els Rics del poble si el volen els ajuda molt ES EL ALCALDE DELS RICS no dels pobles SI No me agrada un Alcalde no el Voto es aixis de facil.JA UN TRIPARTIT ,, P.P. , P.S.C. I CIUTADANS Que volen fer el nou govern Català AL LORO ..
  6. Icona del comentari de: Jo a octubre 29, 2017 | 21:16
    Jo octubre 29, 2017 | 21:16
    I el pdcat perque no li treu el suport d'una vegada?
  7. Icona del comentari de: El millor alcalde a octubre 29, 2017 | 21:40
    El millor alcalde octubre 29, 2017 | 21:40
    Soc terrassenc i us dic que aquest es el millor alcalde que hem tingut. Espero que aguanti els atacs dels fanatics de la ANC. Ells si que en saben de manipular i enganyar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa