MónTerrassa
L’alcalde de Terrassa, positiu en Covid-19
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha donat positiu en Covid-19. Així ho ha comunicat aquest diumenge, 13 de febrer, al migdia a través de les seves xarxes socials amb una fotografia que il·lustra un test d’antígens on es poden comprovar les dues ratlles que indiquen el positiu. “He donat positiu en Covid”, és el missatge sense embuts que ha escrit.

Justament, ara feia un parell o tres de dies que havia retornat a l’activitat presencial després que el seu fill gran, en Xito, hagués donat positiu i es veiés obligat a fer un aïllament estricte, per ordre dels metges de l’Hospital Sant Joan de Déu, encarregats del tractament de l’infant per càncer. “Després de passar una setmana confinat pel positiu del Xito, ara soc jo qui ha de fer la quarantena”, ha subratllat, per afegir que malgrat haver estat contagiat això no suposarà un fre en la seva activitat com alcalde, tot i que sí un important canvi en la seva rutina diària: “Mantindré la meva activitat en la mesura que sigui possible de forma telemàtica”. Tornen doncs les reunions online.

El positiu d’en Xito va suposar una aturada brusca dels actes i reunions en persona. Tota la família, germans inclosos, es van veure arrossegats a fer quarantena per protegir-lo al màxim i evitar que “incrementar-li la càrrega viral”. Va ser així com, l’alcalde Jordi Ballart va veure com arribava als 42 anys i ho havia de celebrar confinat. No va ser però una gran molèstia, “fer anys només té sentit si els que estimes estan amb tu i estan bé. Despertar ballant i cantant el dia del teu aniversari, no té preu! Celebrem que podem estar tots 5 junts, encara que estiguem confinats. Aquest sí que és un gran regal d’aniversari!”, va sentenciar.

Si tot va com s’espera, Ballart -que està vacunat- podrà tornar a l’activitat d’aquí set dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa