MónTerrassa
Alay presenta a Terrassa “5 continents i 1 llibertat”
  • CA

El Consell per la República Terrassa, Assemblea Nacional Catalana, Símboleditors i Mútua de Terrassa organitzen la presentació del llibre “5 continents i 1 llibertat. Cròniques de política internacional” i un debat amb el seu autor, Josep Lluís Alay. El moderarà Salvador Cot, periodista, editor del Grup El Món i president del consell d’administració de Món Terrassa.

“5 continents i 1 llibertat” és el recull d’articles que l’autor ha publicat als diaris ARA i El Punt Avui en els darrers anys sobre qüestions de política internacional. “Amb una actualització sobre el curs que els esdeveniments han pres des de la redacció dels articles, aquest llibre és una eina imprescindible per conèixer els principals focus de conflictes del món que tenen la lluita per la llibertat i els drets humans com a protagonista.”. El llibre estudia “el paper de serveis secrets i recursos estratègics, i amb especial atenció a la lluita dels pobles pel seu dret a l’autodeterminació”.

Presentàció a l’auditori de Mútua

El llibre es presentarà el dijous 21 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre, a l’auditori de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, situat al carrer de Sant Antoni, 30. Els organitzadors recorden que l’aforament és limitat.

Josep Lluís Alay (Barcelona, 1966) és doctor en Ciències per la Universitat Catòlica de Lovaina (Flandes), doctor en Física per la Universitat de Barcelona (UB) i doctor en Història Contemporània també per la UB (2010). Tanmateix és llicenciat en Filologia Semítica a la UB i és professor d’Història d’Àsia a la Facultat de Geografia i Història de la UB. Va ser el comissionat de relacions exteriors de la Diputació de Barcelona, amb Mercè Conesa de presidenta, i actualment director de l’Oficina del president Carles Puigdemont. Alay va ser investigat per l’Audiència Nacional per acompanyar el president Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya. És un dels personatges polítics més interessants que ha portat el procés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa