MónTerrassa
Ajuntament i Diputació fan front comú per millorar la transició energètica
  • CA
Trobada de treball amb el diputat provincial de Medi Ambient, en Xesco Gomar
Trobada de treball amb el diputat provincial de Medi Ambient, en Xesco Gomar | Diba

!--akiadsense-->

La diputada de TxT i tinenta d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, s’han reunit amb el diputat de l’Àrea d’Acció Climàtica, Xesco Gomar, per presentar les actuacions que l’Ajuntament de Terrassa ha sol·licitat al Catàleg de Serveis 2020.

Ambdós membres del govern de Terrassa, Melgares i Caballero, han presentat les actuacions que, en competència de l’Àrea d’Acció Climàtica, s’han presentat al catàleg d’enguany. Totes les actuacions presentades fan especial èmfasi en la necessitat de cercar polítiques que millorin la qualitat de l’aire, la gestió de residus, la mobilitat i la transició energètica. “El medi ambient i l’aire no tenen fronteres, pel què la responsabilitat de posar-nos d’acord en polítiques que afavoreixin la transició energètica, depassa d’altres estratègies que no cerquin el benefici del conjunt”, han manifestat.

En aquest sentit, s’ha establert sinèrgies entre ambdós equips i emplaçat a seguir col·laborant en els propers mesos per a compartir coneixements i experiències entre administracions i municipis, endegar nous projectes i valorar conjuntament els millors mecanismes per a pal·liar la crisi climàtica des del municipalisme. A la reunió de treball hi ha assistit membres dels equips tècnics d’ambdues administracions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa