MónTerrassa
Així viu el confinament el regidor del PSC Javi García
El regidor Javi García, confinat a casa
El regidor Javi García, confinat a casa | Cedida

!--akiadsense-->

Javi García és regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa i Secretari d’Organització i Finances de l’agrupació local. L’egarenc explica a Món Terrassa com està vivint aquests dies de confinament:

“Són dies llargs. Els passo a casa teletreballant, i també dedico, juntament amb els companys del Grup Municipal Socialista, a fer seguiment de les accions que està duent a terme l’Ajuntament de Terrassa contra el virus. Dediquem moltes hores a pensar i realitzar propostes d’actuacions a l’Equip de govern municipal. Estem fent una oposició rigurosa i també molt constructiva, aportant idees i propostes que creiem que poden ser útils. Tot i així, com a oposició que som, hem de dir aquelles coses que creiem no s’estan fent bé. En tot cas ara hem d’anar tots a una, i quan passi aquesta crisi ja passarem els comptes de la gestió.

Tot i teletreballar a casa, tinc temps per fer altres coses. Aprofito per llegir (ara estic amb “Por qué fracasan los países”, de Daron Acemoglu i James A. Robinson) i veure películes a vàries plataformes de televisió. Només surto de casa per fer la compra. No obstant, tot i tenir més temps, no m’estic atrevint a millorar les meves “habilitats” culinàries i segueixo en els plats més bàsics. També participo en un programa d’atenció a gent gran que hem iniciat des del PSC, mitjançant el qual fem seguiment telefònic a les persones grans del partit i els hi fem les tasques bàsiques que aquests dies no poden fer, com la compra”.

Nou comentari

Comparteix