MónTerrassa
Agnès Petit i Comuns, objectiu un govern d’esquerres a Terrassa

Terrassa En Comú Podem “ha estat treballant els darrers mesos perquè a Terrassa hi hagi la candidatura d’esquerres que Terrassa es mereix. Un projecte que il·lusionarà a la ciutadania amb la voluntat d’articular electoralment l’espai de progrés que treballarà per canviar les formes de fer política a la nostra ciutat”. I avui s’ha presentat la candidata, i era la que tothom esperava, Agnès Petit i Estrenjer.

El mes de maig Catalunya En Comú i Podem Catalunya van signar un acord marc per a presentar-se a les municipals en conjunt. Un acord per a tots els municipis, com a Terrassa. És des del Grup Motor de TECP, constituït el passat mes de novembre de 2021 com a òrgan competent, tal i com especifica el Reglament Marc per a l’elecció de les persones membres de les candidatures locals per a les Eleccions Municipals de maig de 2023 de Catalunya En Comú, on s’ha estat treballant en la llista de persones que han de formar part de la candidatura.

Per unanimitat, en una reunió el dia 25 d’octubre, ha avalat que Agnès Petit i Estrenjer sigui l’ alcaldable a les properes eleccions municipals. “Una dona que representa el projecte de TECP, que mira cap al futur amb optimisme i moltes ganes de treballar per a la ciutat i que encapçala una candidatura de present i de futur que treballa de cara al 2023 i més enllà”.

Agnès Petit és educadora social, vinculada al moviment associatiu de la ciutat des de petita i jove, treballadora municipal amb més de 20 anys d’experiència, “coneix bé la ciutat i l’ajuntament”. Des de 2019 és la responsable d’Organització de Catalunya en Comu i membre de l’Executiva Nacional de CatComú, “fet que li ha permès conèixer bé Catalunya i participar de la gènesi i creixement d’un espai de confluència i suma des de la perspectiva organitzativa, de la coordinació i la cohesió de les persones que en formen part. Membre de Terrassa En Comú Podem. “Defensora del lema gramscià que les idees no viuen sense organització, ha posat el seu coneixement i la seva energia en la construcció política des de les organitzacions, els equips i els projectes”.

“Una candidatura que aspira a transformar Terrassa, perquè cal que la política local serveixi per solucionar els problemes quotidians de la gent, per a generar progrés sostenible i benestar per a la seva ciutadania. Sóm una peça clau pel proper govern de la ciutat. La nostra sola presència al ple de l’ajuntament i ja és un vector de palanca perquè es facin polítiques pensant en la gent en primer lloc: polítiques d’habitatge, feministes, i que no contraprosin progrés i benestar amb fer front a l’emergència climàtica. Terrassa En Comú Podem serem la garantia perquè Terrassa tingui un govern clarament d’esquerres, connectat a la realitat de la gent i dels barris i actiu per donar resposta a la crisi ambiental i energètica ” va explicar Petit a la darrera reunió de Terrassa En Comú Podem quan va ser nomenada alcaldable.

El Grup Motor de TECP ha fet l’encàrrec de confeccionar una proposta d’equip de consens per a concórrer a les eleccions acompanyant a l’alcaldable de TECP. Un equip que en les properes setmanes es donarà a conèixer.

La presentació oficial de l’Agnès Petit com a alcaldable es farà aquest diumenge 27 de novembre a les 12 a La Coral de Prodi . Un acte, sota el títol, a Terrassa Sumem pel Futur, on també participaran la co-coordinadora de Catalunya En Comú i presidenta del grup ECP al Parlament, Jéssica Albiach , l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i el diputat al Congrés i alcaldable per Sabadell, Joan Mena .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa