MónTerrassa
Acte institucional a Terrassa del Dia Internacional de les Dones
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebra aquest dijous a les 18h l’acte institucional en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb la taula rodona online ‘Els lideratges feministes i la seva capacitat de transformació’. L’acte es transmetrà en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament

de Terrassa: https://youtu.be/p__q7-YjBP0.

La taula rodona, que serà presentada i conduïda per la periodista terrassenca Laura Contreras Ruiz, analitzarà el concepte de lideratge feminista i la capacitat que tenen els lideratges feministes de generar canvis socials en diferents àmbits de la nostra societat: l’acció social, la comunicació, la investigació i la política. Hi participaran: Gemma Altell Albajes, vicepresidenta de la Xarxa DDiPAS (Dones Directives i Professionals de l’Acció Social), psicòloga social i sòcia fundadora de la Consultora Social i de Gènere G360; Míriam Hatibi, consultora de comunicació a l’empresa Sibilare, membre de la comunitat musulmana, portaveu de la Fundació Ibn Battuta i activista antiracista; Virginia Mendizábal Dinucci, enginyera i investigadora en Tecnologi- es Industrials al Campus Universitari de la UPC de Terrassa; i Tània Verge Mestre, catedràtica de Ciències Polítiques i directora de la Unitat d’Igualtat de la UPF, exper- ta en les relacions de poder de gènere en partits i institucions.

Durant l’acte es realitzarà el lliurament de premis del Concurs de cartells del 8 de març del 2021. El cartell de la campanya d’enguany és obra de l’alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, Tamara Cantón Pérez. Les alumnes Laura So- riano i Judit Ferré són les autores dels cartells que han quedat en segona i tercera posició, respectivament, en un concurs que ha rebut aquest any 32 propostes d’alt nivell i qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa