MónTerrassa
A voltes amb la mala il·luminació de Nadal a Terrassa
  • CA

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa anuncia la presentació d’una moció per constituir de manera immediata una comissió que determini els enclavaments més idonis per a instal·lar elements lluminosos i objectes 3D de nadal. En aquest procés ha de comptar-se amb totes les associacions de veïns i entitats de comerç de Terrassa que ho desitgin.

És necessari que en els concursos d’il·luminació es tingui en consideració el fet de mantenir una estètica de ciutat que reforci la identificació popular amb tradicions de Nadal. Lamento que a l’ornamentació nadalenca dels carrers se li pretengui donar només una orientació purament comercial sense tenir en compte a les entitats de la ciutat, tant veïnals com de comerciants. Com a conseqüència directa d’aquest fet, moltes zones de la nostra ciutat no han tingut llums de Nadal als seus carrers, o aquestes han estat molt escasses” És el cas de barris sencers de la ciutat que han tingut un sol element d’il·luminació: Can Tusell, Can Gonteres, Sant Llorenç, Ca Boada, La Cogullada, Can Jofresa, o Torresana, per exemple”.

Amb aquesta proposta el partit taronja pretén que tots els barris de la ciutat siguin participis de la festivitat “de la mateixa manera que a les llars tots participen, haurien de participar els ciutadans d’una manera activa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa