MónTerrassa
100% de puntuació del Segell Infoparticipa a l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha revalidat, un any més, el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Aquest reconeixement avalua l’índex de compliment de transparència dels webs corporatius a partir d’aplicar una sèrie d’indicadors adaptats a la llei i al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública. Enguany, l’Ajuntament de Terrassa ha tornat a estar reconegut, per tercer any consecutiu, amb el 100% de la puntuació. El Segell Infoparticipa s’ha atorgat a 121 ajuntaments (vuit més que l’any passat), dels quals, 39 han obtingut un 100% d’indicadors positius.

La regidora de Transparència i Qualitat Democràtica, Ona Martínez, que ha recollit el guardó en un acte que ha tingut lloc a l’auditori de l’UAB, ha destacat “la importància de tornar a rebre aquest guardó que reconeix la bona feina que du a terme el nostre Ajuntament en el desplegament de la transparència i l’impuls a les polítiques de bon govern, que és una de les prioritats del govern municipal”.

La metodologia Infoparticipa es basa en avaluar l’índex de compliment de transparència dels webs corporatius a partir d’aplicar una sèrie d’indicadors que responen a cinc qüestions bàsiques:

– Qui són els representants polítics?
– Com gestionen els recursos col·lectius?
– Com gestionen els recursos econòmics?
– Quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius?
– Quines eines ofereixen per a la participació ciutadana?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa