MónTerrassa
Una mica de llum al túnel sota la via aniria bé
  • CA

Només amb quatre focus, o potser només amb dos, però una mica de llum al túnel sota la via del tren aniria prou bé. I no tot el dia, que no cal exagerar. Només al vespre, només quan és negra nit. Ara bé, amb una mica de llum tot el dia també estaria bé. I potser que ens situem: Parlo del túnel que hi ha sota les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat i dels accessos a l’autopista, al carrer-camí situat davant dels Jutjats, aigües avall de la riera del Palau.

La veritat és que passar-hi és una mica complicat, és un espai molt fosc a cada hora del dia, però encara més quan es fa negra nit. La zona està sempre molt concorreguda, i més des que va haver-hi el confinament perimetral del municipi. Ara, hi passen ciclistes, corredors, passejants i propietaris que treballen els petits horts.

La zona ha canviat. Abans era en molts trams un abocador a l’aire lliure. Això ha canviat, i es veuen pocs llocs amb residus. Encara no és un lloc idíl·lic, però ofereix moltes opcions, i s’han netejat els vorals de vegetació. Hi ha qui també aprofita, quan toca, per recollir ametlles, o per buscar espàrrecs verds, que n’hi ha, i en quantitat. I un valor afegit més: es poden contemplar ramats d’ovelles pasturant.

Es pot anar fins a l’estació de Les Fonts o Can Fonollet, o quedar-se a l’aiguabarreig de les rieres del Palau i de les Arenes, o al pont de l’autopista C-58. Cadascú es pot fer el seu recorregut, més llarg o més curt, en un traçat gairebé pla i fàcil per a tothom.

I sí, s’hauria de potenciar, s’hauria de vendre més, s’hauria de treure més vegetació, s’hauria de netejar més la riera. Però malgrat estar com està, és una bona opció per esbargir-se.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonim a desembre 12, 2021 | 20:48
    Anonim desembre 12, 2021 | 20:48
    No només aquest tunel, també seria important plantejar-ho al túnel que hi ha sota el km 17 de la C-58.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa