Crec que seria convenient tractar de no ser més papista que el Papa i mirar de salvar aquest servei que porta decennis funcionant i que és un dels clàssics de la pujada a la Mola. És cert que la massificació te un fort impacte a l’entorn i que s’han de prendre mesures per minimitzar-ho però s’haurien de buscar els equilibris i establir els condicionants pertinents que permetessin quan menys una pròrroga del servei per analitzar-ne la continuïtat i donar temps en tot cas a emprendre sol•lucions si finalment no queda altre que el tancament.
No ha de ser pas fàcil prendre una decisió que pot perjudicar ja no sols l’actual família que explota el negoci de restauració sinó la tradició de tantes persones que tal vegada haurien de tenir (no es pot generalitzar) molta més consciència dels impactes que generem en la natura i que perjudiquen espècies d’animals i plantes per la ingerència massiva de muntanyencs de pro i pixapins poc instruïts de cap de setmana amb poca consciència mediambiental.
Articles sobre La Mola publicats per Món Terrassa i els seus opinadors
El de La Mola no és un més dels 70 restaurants dins del Parc Natural
La Diputació desconeix què farà amb La Mola
El restaurant de La Mola ja té data per abaixar la persiana
Em sembla increïble que puguin tancar el restaurant de La Mola
Uns apunts sobre el restaurant de La Mola
El futur incert del restaurant de La Mola
Adeu a l’actual restaurant de La Mola
Em sembla increïble que puguin tancar el restaurant de La Mola
En referència al tancament del Restaurant de la Mola