MónTerrassa
El carrer de l’Església de Terrassa, per dir-ne un

Per motius laborals, fa una temporada que soc, pràcticament cada dia, al carrer de l’Església. I com que m’agrada molt observar, m’he adonat que aquest carrer -suposo que com molts d’altres- s’ha convertit en una mena de “canal del mico” entre la plaça Vella i el Portal Nou/Rutlla. M’explicaré,. A banda que penso que és un carrer que és en terra de ningú i que comercialment no és massa afortunat (en tanquen més que n’obren…) s’ha convertit en el corredor d’entrada o de fugida del centre neuràlgic de la ciutat.

Patinets, skateboards, repartidors de Glovo, bicicletes i tota mena d’artefactes amb rodes, són els amos del carrer; els reis del mambo!

Tot el que ara relataré no és fruit de cap invent ni és vist a cap pel·lícula; és ben cert, real, i us convido a observar-ho algun dia. No cal que estigueu massa estona per veure-ho:


-ciclistes aixecant roda (tot el carrer)
-patinets a tota castanya i alguns amb dos o més “tripulants”
-“patineterus” sense mans
-skaters fent slalom també a tota castanya
-skaters a tota castanya, fent slalom i amb una criatura a coll (aquest passa dos cops cada dia…)
-per acabar-ho d’adobar, camions i camions que reparteixen pel centre a velocitats elevades
-cotxes de veïns, suposo, que també trepitgen l’accelerador com si no hi hagués demà.

En fi, suposo que se m’entén.

I on és la Policia Municipal? Mai he vist a parar ni multar a cap dels que he nomenat. Això sí, tu equivoca’t en dipositar un residu orgànic on no toca, i et foten un “puru” que quedaràs distret! Perdoneu, però m’estic escalfant!

Responsables de la Policia Municipal de Terrassa i de Via Pública: poseu-vos un parell d’hores davant de la Casa de les Boines (mirant al carrer, clar…) i us passarà per davant el “negoci” del dia.

No cal que aneu a buscar “clients”, us vindran sols!

Això sí, sancioneu si us plau, res d’avisos que no serveixen per a res.

I ja que hi som, un altre carrer que conec bé, el de la Fontvella, que darrerament s’ha fet més famós per l’onada de robatoris que per l’esperada reobertura del Teatre Regina, al Social. Es tan difícil posar un cotxe patrulla al cap d’amunt del carrer, davant de l’estanc, a partir de la mitjanit, uns quants dies seguits? No cal que es mogui d’allà durant unes horetes. Ja el veuran els que volen fer malifetes!

En fi, que no anem bé!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a maig 30, 2022 | 10:45
    Joana maig 30, 2022 | 10:45
    Tot el que dius passa constantment als carrers de Sant Pere Nord. Al Centre, com a mínim, teniu policia (encara que no fotin res). Pero al barri es que ni en tenim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa