MónCastellbisbal
Ja es poden consultar els expedients d’obres al carrer de la Lluna i entorn

Ja es poden consultar els expedients d’obres del carrer de la Lluna i el seu entorn. En el Ple municipal de l’Ajuntament de Castellbisbal es va aprovar els projectes d’urbanització d’aquest vial, així com també del projecte de reparcel·lació del sector conegut com a “Balcó de l’Ermita”, el qual va ser aprovat per la Junta de Govern Local el passat 21 d’abril. Dins del procés burocràtic establert, ara li arriba el torn de sotmetre’s a exposició pública.

Per això, des d’aquesta mateixa setmana i fins a principis de juny, la ciutadania pot consultar de forma telemàtica al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i a l’espai web www.castellbisbal.cat/carrerlalluna tots els documents relatius als projectes d’urbanització del carrer de la Lluna, dels dos trams discontinus inclosos dins l’àmbit del “Balcó de l’Ermita” i dels itineraris per a vianants i serveis de la zona verda situada entre el carrer de la Lluna i el carrer de Sant Gregori, així com el corresponent projecte de gestió urbanística de reparcel·lació de l’àmbit PAU 02 “Balcó de l’Ermita”.

Presentació d’al·legacions de particulars o entitats

Durant aquest període d’exposició pública les persones interessades poden formular al·legacions. Transcorregut el termini s’hauran de resoldre les al·legacions presentades, en cas que hi hagi, i és aleshores quan ja es podrà fer l’aprovació definitiva dels projectes i iniciar els tràmits per treure a concurs la contractació de les obres, pressupostades en 3.484.495,00 euros.

Des del govern municipal afirmen que la urbanització del carrer de la Lluna i el seu entorn suposarà la reforma d’un important eix de comunicació del nucli urbà, que facilitarà l’accés a L’Illa Esportiva, l’Escola Benviure i el parc de l’Ermita i que contribuirà a la reforma de tota la façana oest del municipi amb els carrers de la Lluna i Sant Lluc, “generant un entorn urbà més integrador i acollidor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa