MónCastellbisbal
El Pla Director Urbanístic Metropolità arriba a Castellbisbal

La setmana vinent, del 18 al 22 de setembre, es podrà conèixer de primera mà a Castellbisbal el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), l’instrument redactat per l’AMB que en les properes dècades ordenarà territorialment el nostre municipi i tot l’entorn metropolità de Barcelona.

Durant aquests dies, de 9:00 del matí a 14:00 de la tarda, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) desplegarà a l’Ajuntament una oficina adreçada a la ciutadania per resoldre dubtes i fer consultes sobre el document inicial del PDUM i per donar assessorament en cas de voler presentar-hi una al·legació, donat que actualment el document està en exposició pública.

La consulta del PDUM en paper a Castellbisbal es podrà fer de dilluns a divendres de la setmana vinent, entre les 9:00 del matí i les 14:00 de la tarda. Dimecres i dijous, a més, hi haurà un equip tècnic que atendrà personalment els dubtes de la població. Per a ambdós casos cal demanar cita prèvia.

En cas de voler consultar el document en paper de Castellbisbal podeu accedir-hi clicant en aquest enllaç, en canvi, per qualsevol dubte presencialment, podeu demanar cita des d’aquest enllaç.

Cartell informatiu sobre el PDUM / Via Ajuntament de Castellbisbal

Què és el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)?

El PDUM, que actualment es troba en exposició pública abans de la seva aprovació definitiva, vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

El document suposa un nou full de ruta urbanístic que renova la visió metropolitana del Pla General Metropolità (PGM) de l’any 1976, tenint en compte el Pla Territorial Metropolità de 2010. L’abast del pla és el conjunt dels 36 municipis que formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre els quals hi és Castellbisbal.

Pots conèixer més detalls sobre el PDUM, consultant el portal web d’urbanisme de l’AMB.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa