MónCastellbisbal
Les obres al carrer Pi i Margall obliguen a fer nous canvis de mobilitat 

Des d’aquesta setmana i fins a principis d’octubre, l’avinguda de Molins de Rei entre el carrer de Joan Maragall i el de Mossèn Cinto Verdaguer deixarà de ser de doble sentit i només tindrà un carril de circulació, en direcció al carrer de Joan Maragall.

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Piera, aquest canvi provisional de mobilitat és causa de les obres situades al carrer Pi i Maragall, que s’estan fent des de finals d’agost. “Al començar a treballar en la zona, l’empresa adjudicatària de les obres, HERCAL, ha detectat una xarxa soterrada de telefonia, no prevista, que impossibilita la construcció d’un tram de claveguera”, ha explicat el regidor.

El canvi de sentit a l’avinguda Molins de Rei no és l’única afectació de mobilitat. La circulació de vehicles al tram entre el carrer Pi i Maragall i el carrer de l’Estació i la plaça de Catalunya està tallada. També està tallat el carrer de la Bellavista, que ara és de doble sentit i d’accés exclusiu per al veïnat. Les parades d’autobús del carrer de l’Estació i l’avinguda de Molins de Rei també han quedat anul·lades.

Aquest fet també afectarà a l’Escola Bressol Municipal La Caseta. La circulació a la Plaça del Mirador del Llobregat ha quedat restringida i no es podrà accedir amb vehicles particulars fins a la porta del centre. “Com alternativa s’han habilitat noves places de parada al carrer del Mirador del Llobregat d’ús exclusiu per a les famílies que han de deixar i recollir els infants de l’escola”, ha destacat Jordi Piera.

El canvi de sentit a l’avinguda de Molins de Rei és provisional fins a principis d’octubre, però les altres afectacions es mantindran mentre durin les obres de reurbanització del carrer de Pi i Margall, que està previst que acabin al març de l’any vinent.

El veïnat de la zona afectada per les obres ja ha estat informat dels canvis de mobilitat. Malgrat això, al llarg dels dies vinents es farà arribar una nota informativa a tots els domicilis del municipi on es detallen totes les afectacions. Podeu consultar el mapa de les afectacions fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa