MónCastellbisbal
Inicia la reforma de diversos carrers del nucli urbà de Castellbisbal

Avui, dilluns 22 de maig, es dona inici a la primera fase de reforma dels carrers del nucli urbà de Castellbisbal, obres que abastaran els carrers de Sant Antoni, Can Rabella, Sol, Sant Joan i un tram dels carrers Onze de Setembre i Pi i Margall.

Aquestes obres formen part del programa per a la millora urbana dels carrers més cèntrics del nucli urbà i consistirà principalment en la substitució de l’asfalt i les voreres actuals per un nou paviment a un sol nivell, amb la renovació d’instal·lacions i clavegueram. D’aquesta manera, s’amplien els espais prioritaris per a vianants. Reformes similars ja es van dur a terme amb anterioritat a altres carrers, com Orient, Sant Marc o Miquel Blanch.

Una reforma en tres fases

La reforma completa es realitzarà en tres fases. En la primera fase, que inicia avui, s’actuarà sobre els carrers del Sol, Can Rabella i Onze de Setembre. La segona fase iniciarà previsiblement a finals d’agost, passada la Festa Major, i afectarà el carrer Pi i Margall. La tercera i última fase, amb inici previst a l’octubre, serà als carrers Sant Antoni i Sant Joan.

Carrer Can Rabella / Aleix Mateu

Mentre durin les obres, hi haurà restriccions de mobilitat i accés als carrers del nucli urbà i els de l’entorn i s’habilitaran zones d’aparcament alternatives, fets que ja van ser informats el passat 10 de maig al veïnat de les zones afectades. De la mateixa manera, el veïnat dels carrers afectats per les properes fases també serà convocat abans de l’inici d’aquestes.

Els treballs seran duts a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el cost previst és de 2.518.093€, un 67% del qual (1.682.922 euros) és a càrrec de l’Ajuntament de Castellbisbal i el 33% restant (835.171 euros) és finançat per l’AMB.

Els plànols de les obres dels carrers Sant Joan, Sant Antoni, Onze de Setembre, Sol i Rabella es poden consultar aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa